• 5th Grade

    Mrs. Jimenez’ Weekly Schedule

    2015-2016

    Time

    & Duration

    MONDAY Library Day

    TUESDAY  

    WEDNESDAY

    THURSDAY

    Music Day

    FRIDAY

    Extended Conf. Day

    7:50-8:00

    10 min.

    Morning Routine

    Morning Routine

    Morning Routine

    School-Wide

    Assembly

    Morning Routine

     

    8:00-8:30

    I Station

    A.R.

    &

    Reading Intervention

    A.R.

    &

    Reading Intervention

    A.R.

    &

    Reading Intervention

    8:30 – 9:10

    40 min.

    Library

    Lang. Arts

    Lang. Arts

    Lang. Arts

    Lang. Arts

    9:10-10:30

    80 min.

    Reading

    Reading

    Reading

    Reading

    Reading

    10:30-11:50

    70 min.

    Science

    Science

    Science

    Science

    Science

    11:50 -12:00

    10 min.

             Math

    Math

    Math

    Math

    Math

    12:00-12:30

    30 min.

    Lunch

    Lunch

    Lunch

    Lunch

    Lunch

    12:30-1:30

    60 min.

    continue Math

    continue Math

    continue Math

    Music 12:35-1:15

    Math

    continue Math

    (25min./12:30-1:25)

    ----------------------

    Extra Curricular Class

    (45min./1:25-2:10)

     

    1:30-2:10

    40 min.

    SOCIAL STUDIES

    &

    Math Intervention

    1:30-2:00

    SOCIAL STUDIES

    &

    Math Intervention

    1:30-2:00

    SOCIAL STUDIES

    &

    Math Intervention

    1:30-2:00

    2:10-2:55

    P.E./Conference

    P.E./Conference

    P.E./Conference

    P.E./Conference

    P.E./Conference